Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις κάλπες οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αχαΐας

Στις κάλπες προσέρχονται την Τετάρτη 5 Ιουνίου οι Νοσοκομειακοί Γιατροί της Αχαΐας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ν.Α.,...

Στις κάλπες προσέρχονται την Τετάρτη 5 Ιουνίου οι Νοσοκομειακοί Γιατροί της Αχαΐας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ν.Α., Τριμελών Επιτροπών και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ. Κάλπες ανοίγουν στις 8:00 το πρωί και κλείνουν στις 5:00 το απόγευμα.
Οι αποσπασμένοι γιατορί ψηφίζουν στην οργανική υγειονομική μονάδα από την οποία προέρχονται. Όσοι προέρχονται από μονάδες εκτός Ν. Αχαΐας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τα εκλογικά κέντρα θα είναι τα εξής:
1) Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου
2) Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας
3) Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Τα Κέντρα Υγείας Ερυμάνθειας, Κ. Αχαΐας, Χαλανδρίτσας, Άνω Πόλης, Νοτίου και Βόρειου Τομέα, το Καραμανδάνειο και οι ΤΟΜΥ Πάτρας ψηφίζουν στον Άγιο Ανδρέα.
Τα Καλάβρυτα και τα ΚΥ Ακράτας, Κλειτορίας, Αιγίου ψηφίζουν στο Αίγιο.
Οι γιατροί όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν.Αιγίου και Γ.Ν.Καλαβρύτων πρέπει έως και την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν τις συνδρομές για τους πέντε πρώτους μήνες του 2019 (ήτοι 15ευρώ), λόγω μη αυτόματης κράτησης από τις υπηρεσίες μισθοδοσίας τους. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν χρειάζεται να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.