HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Επιλέξτε ανεπηρέαστα, ακηδεμόνευτα και νηφάλια

Διαχωρίζουν τη θέση τους, ως φαίνεται, από την έμμεση προτροπή του Κώστα Σπηλιόπουλου να στηριχθεί ο κ. Φαρμάκης στον β' γύρο των Πε...

Διαχωρίζουν τη θέση τους, ως φαίνεται, από την έμμεση προτροπή του Κώστα Σπηλιόπουλου να στηριχθεί ο κ. Φαρμάκης στον β' γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, τα γνωστά και ισχυρά στελέχη της παράταξης "Δυτική Ελλάδα Μπροστά" κ.κ. Τάκης Ανδρικόπουλος και Δημήτρης Κατσικόπουλος, μιας και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κ. Σπηλιόπουλου που μιλάει για "ανάγκη αλλαγής προσώπων στην Περιφέρεια", έσπευσαν με δηλώσεις τους να ξεκαθαρίσουν πως οι ίδιοι δεν θα υποδείξουν στους ψηφοφόρους τους ποιον να επιλέξουν.

Ειδικότερα, ο κ. Κατσικόπουλος δήλωσε: 
"Τεσσερις ημέρες μετα τις εκλογές της 26ης Μαΐου, θέλω να ευχαριστήσω με ειλικρίνεια και αγάπη ολους οσοι στήριξαν την παραταξη "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" και εδωσαν το σταυρό της προτιμησης τους στο προσωπο μου. Με συναίσθηση της ευθύνης που με βαρύνει δηλώνω οτι θα υπηρετήσω τους πολιτες της Περιφέρειας, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και με βάση τις θέσεις που καταθέσαμε προεκλογικά ως πρόγραμμα για την ανάπτυξη της. Εν όψει των επαναληπτικων εκλογων της 2ας Ιουνίου καλείσθε, ανεπηρέαστα, ακηδεμόνευτα και νηφάλια, με τη βαρύτητα της ψήφου σας, να επιλέξετε εσεις τον επομενο Περιφερειαρχη που θα υπηρετησει τη Δυτικη Ελλαδα. Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για τη στηριξη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.