HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. ΤΣΕΝΕΣ από Αθήνα: Αντίσταση στον εκμαυλισμό συνειδήσεων

Σε μία συγκινητική σε προσέλευση (και χωρίς καμία απολύτως τεχνητή υποβοήθηση της συμμετοχής) συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στ...

Σε μία συγκινητική σε προσέλευση (και χωρίς καμία απολύτως τεχνητή υποβοήθηση της συμμετοχής) συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Καλαβρύτων κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΕΝΕ, στο περιθώριο της οποίας διανεμήθηκε σε όλους το πλήρες Πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ».
Κατά την εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω κ. Σπυρίδων Παπαναστασίου, ως εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας του Συνδυασμού, αναγνώστηκε ο εγκάρδιος και δυναμικός χαιρετισμός που απέστειλε η Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και τ. Υπουργός κα. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή της προσωπικά προς τον κ. Τσενέ και τον αγώνα του «για έναν Ανοιχτό Δήμο στο αύριο».

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν και απηύθυναν χαιρετισμό:
ο κ. Αντώνης Πανούτσος, Δημοσιογράφος, υποψήφιος Βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.
η κα. Γεωργία Ντάτσικα, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία,
ο κ. Φωκίων Ζαΐμης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αχαΐας) με τον Συνδυασμό «Όλα από την Αρχή» του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη,
ο κ.  Παναγιώτης Φράγκος, Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Λειβαρτζινών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Ευθύνης»
ο κ. Χρήστος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα «Ελληνική Λύση»,
ενώ επίσης συμμετείχαν και πρόεδροι συλλόγων και κοινοτήτων. 
Ο κ. Τσενές, στο πρώτο τμήμα της ομιλίας του, στηλίτευσε τα «έργα και ημέρες» των άλλων δύο υποψηφίων Δημάρχων, ήτοι του απερχόμενου Δημάρχου κ. Λαζουρά και του τέως Δημάρχου και τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Παπαδόπουλου, και αναφέρθηκε με στοιχεία σε χαρακτηριστικά παραδείγματα της επιζήμιας για τον τόπο θητείας τους στο Δήμο (Χιονοδρομικό Κέντρο, Νοσοκομείο Καλαβρύτων, κονδύλια για πίστα μότο-κρος). 

Κατήγγειλε με δριμύτητα τις ανήθικες και φορτικές πιέσεις που οι ανωτέρω ασκούν στους συμπολίτες μας, μετερχόμενοι τους μηχανισμούς που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους και προέτρεψε τους πολίτες να αντισταθούν σθεναρά σε αυτόν τον άνευ προηγουμένου επιχειρούμενο εκμαυλισμό συνειδήσεων θέτοντας ως προτεραιότητα το γενικό καλό.
Ακολούθως, παρουσίασε τμήματα του Προγράμματος του Συνδυασμού, που εκπονήθηκε ύστερα από μακροχρόνια μελέτη, χωρίζεται σε Προγραμματικές Ενότητες και περιλαμβάνει εξαιρετικά πρωτότυπες δράσεις, τις οποίες ο κ. Τσενές επιφυλάχθηκε να αναπτύξει στις επόμενες ομιλίες του. 
Δεσμεύτηκε, και δη καταχειροκροτούμενος, ότι, εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την επιλογή τους, αυτός θα προσφέρει τις απολαβές του Δημάρχου ως υποτροφία για την ενίσχυση αριστούχων μαθητών. 

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει άμεσα για την κάλυψη των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή και σε έμψυχο δυναμικό στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπως έπραξε και στο παρελθόν με επιτυχία από διοικητική θέση, και ότι θα δώσει προτεραιότητα στην ενίσχυση της ασφάλειας και στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου προωθώντας τη σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας, όπως εκτενώς αναφέρεται στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού του. 

Η ομιλία του κ. Τσενέ ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ».

Η ανάγκη για την εξυγίανση του Δήμου Καλαβρύτων και την ουσιαστική αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των συμπολιτών μας είναι πλέον αδήριτη. 

Η σύγκρουση με μηχανισμούς και δαίμονες, που θέλουν τους συμπολίτες μας όμηρούς τους, ξεκίνησε! Ο αγώνας για να κλείσουμε την πόρτα στο επιζήμιο «χθες» ξεκίνησε!

Και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!  Μέχρι ο τόπος μας να αποκτήσει το επίπεδο που του αρμόζει! Μέχρι ο Δήμος μας να γίνει επιτέλους ... «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» στο αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.