HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Γεωργίου Τσενέ

Συμπολίτες μας διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά, οικονομικά και μορφωτικά επίπεδα, βρήκαν κοινό σημ...

Συμπολίτες μας διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά, οικονομικά και μορφωτικά επίπεδα, βρήκαν κοινό σημείο επαφής στην ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας καθώς και στην επιθυμία να προσφέρουν ανιδιοτελώς σε αυτόν, και συνενώθηκαν σε ένα αμάλγαμα πείρας και ανανέωσης.
Με αίσθημα τιμής και υπερηφάνειας ανακοινώνω τα πρόσωπα αυτά που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» και συμπορεύονται μαζί μου στο τιτάνιο έργο να παλέψουμε κόντρα σε μηχανισμούς και δαίμονες με ένα και μοναδικό σκοπό: την ανασυγκρότηση του Δήμου μας στη βάση αδιαπραγμάτευτων αξιών, όπως η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η αξιοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τον ωραίο αγώνα στο πλευρό των πολιτών για να εξυγιάνουμε το Δήμο Καλαβρύτων και να τον καταστήσουμε ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ στο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.