HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαθήματα Οδικής Ασφάλειας στους μαθητές της Κλειτορίας

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 οι μαθητές του Λυκείου Κλειτορίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, θεωρητικά και πρακτικά, πάνω σε θέματα Οδι...

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 οι μαθητές του Λυκείου Κλειτορίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, θεωρητικά και πρακτικά, πάνω σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από τον «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς» (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας) με τη συνδρομή της Ολυμπίας Οδού. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που εγκυμονούν, όταν οι οδηγοί βρίσκονται  υπό την επήρεια αλκοόλ και να λύσουν απορίες για θέματα οδικής συμπεριφοράς. Μέσα από βίντεο, που αφορούσε ατυχήματα, και ενημέρωση συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν τα αίτια που οδηγούν σε αυτά. Ιδιαίτερα μέσα από την προσομοίωση της αίσθησης ζάλης από το αλκοόλ, με τη χρήση ειδικών φακών, τα παιδιά συνειδητοποίησαν το σοβαρό κίνδυνο που διατρέχουν οι ίδιοι και οι άλλοι συνάνθρωποί τους, από την απερισκεψία ορισμένων οδηγών.
Η δράση συντονίστηκε από την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Δ.Δ.Ε. Αχαΐας κ. Θωμοπούλου  και ο Σύλλογος θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του γι’ αυτή την προσπάθεια. Ελπίζουμε σε μια νέα ενημέρωση, με χρήση περισσότερων προσομοιωτών  για τους μαθητές μας.
Η Διευθύντρια 
Βασιλική Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.