HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεοχάρης από Πάτρα: Να «γυρίσουμε σελίδα» για το καλό του τόπου μας

Εντυπωσιακή ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Σπύρου Θεοχάρη , επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ»   χθες, Τρίτη 14 Μαΐου, στην Πάτρα ...


Εντυπωσιακή ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Σπύρου Θεοχάρη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ»  χθες, Τρίτη 14 Μαΐου, στην Πάτρα
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από Καλαβρυτινούς της Πάτρας, θέατρο «Επίκεντρο» της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Ο κ. Θεοχάρης έξω από τις γνωστές, τυποποιημένες προεκλογικές συγκεντρώσεις, μίλησε, χωρίς… βάθρο, χαρτιά και σημειώσεις, χωρίς να κάνει ανάγνωση τυποποιημένου λόγου και γραφής, αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές του δήμου Καλαβρύτων, που μένουν εγκλωβισμένες επι χρόνια σε στερεότυπες και χωρίς όραμα διοικήσεις.
Παρουσίασε απλά και κατανοητά, το όραμα της ομάδας του για την επόμενη μέρα στο Δήμο Καλαβρύτων με κοστολογημένα προγράμματα για κάθε δράση, καλώντας τους ψηφοφόρους να «γυρίσουν σελίδα» για το καλό του τόπου μας.
Καυτηρίασε τις μεθοδεύσεις πίεσης των πολιτών για «υφαρπαγή» της ψήφου, τονίζοντας χαρακτηριστικά «οτι τα Καλάβρυτα αποτελούν αιώνιο σύμβολο Ελευθερίας, χωρίς οι σημερινοί του κάτοικοι να είναι και να ζούν Ελεύθεροι»,
επισημαίνοντας ότι « 20 χρόνια διοικούν τα ίδια πρόσωπα και ήρθε η ώρα να δώσουμε «ΑΝΑΣΑ» στον τόπο μας,  να επιτρέψουμε στους νέους να δημιουργήσουν και να αισθανθούν ελεύθεροι οι Καλαβρυτινοί», ενώ κάλεσε τους συνυποψηφίους τους σε ανοικτό δημόσιο διάλογο.
Στο τέλος παρουσίασε τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους ανταλλάσσοντας απόψεις.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής 








       


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.