HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Παπαδόπουλου στα Καλάβρυτα

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, πραγματοποίησε στην πόλη των Καλαβρύτων ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κίνηση Πο...

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, πραγματοποίησε στην πόλη των Καλαβρύτων ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Για Το Δήμο Καλαβρυτων – Δύναμη Δημιουργίας Και Προοπτικής και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος και τους υποψήφιους του συνδυασμού του και ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων του Δήμου προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις αυτές.
Μίλησε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που παρουσιάζει ο συνδυασμός του, για την τουριστική ανάπτυξη, την πολιτιστική, την αγροτική, την κοινωνική, αλλά και στα θέματα καθημερινότητας.  
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος σε δηλώσεις συνυποψήφιων του ότι το 2009 παρέδωσε το Δήμο Καλαβρύτων χρεωμένο, επικαλέστηκε τον ισοσκελισμένο ισολογισμό εκείνης της χρονιάς και είπε σχετικά: “Θα αναφέρω μόνο, ότι τον παρέδωσα χωρίς χρέος. Και ας λένε ότι τον παρέδωσα χρεωμένο. Ο ισολογισμός του 2009 είναι ισοσκελισμένος. Για να το πω αναλυτικά και να γίνει κατανοητό, όσες είναι οι οφειλές, τόσο είναι και το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου, το οποίο ήταν κατατεθειμένο στις τράπεζες στις 31/12/2009”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.