HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Λαζουράς: Αγωνιζόμαστε «με λογισμό και μ’ όνειρο»

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, στην πορεία προς τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου, προέβη, σήμερα, στο ακόλουθο μήνυμα προς τ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, στην πορεία προς τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου, προέβη, σήμερα, στο ακόλουθο μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου Καλαβρύτων.

Αγαπητοί, συνδημότισσες και συνδημότες ,
Πολίτες του ιστορικού και μαρτυρικού Δήμου Καλαβρύτων και των 66 χωριών τους.
Νέες και νέοι των Καλαβρύτων.
Την περασμένη Κυριακή, επιλέξατε, τους δημοτικούς συμβούλους, Καλαβρύτων, για τα επόμενα 4 χρόνια.
Δώσατε, καθαρή εντολή, αλλαγής και ανανέωσης του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας με την ψήφο σας, την προτίμησή σας, στους ανθρώπους και στις παρατάξεις που εμπιστεύεστε, ώστε, με τη συνεργασία τους, να προχωρήσουμε, μπροστά, τον δήμο μας.
Λάβαμε το μήνυμα της εντολής σας, αναπροσαρμόζουμε τη λειτουργία μας και το ακολουθούμε πιστά.  
Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, ψηφίζουμε για Δήμαρχο.
Την Κυριακή, αυτή, θα πρέπει να επιλέξετε τον Δήμαρχο που σας εκφράζει για να σας εκπροσωπήσει την επόμενη τετραετία και τον θεωρείτε καταλληλότερο για να προχωρήσει, στο δρόμο της ανάπτυξης, το Δήμο Καλαβρύτων. 
Η ψήφος σας, αυτή, την Κυριακή, είναι κρίσιμη.
Είναι ψήφος ευθύνης, για το μέλλον μας.
Απελευθερωμένοι πλέον, από τις προσωπικές προτιμήσεις, σε υποψηφίους συμβούλους και από τις δεσμεύσεις της προηγούμενης, Κυριακής, δώστε μου καθαρή εντολή, για την επόμενη μέρα. 
Ως Δήμαρχος, δούλεψα, με λογισμό και μ’ όνειρο, με εντιμότητα, διαφάνεια, αμεροληψία και αποτελεσματικότητα και έχω εξασφαλίσει μεγάλες χρηματοδοτήσεις για αναγκαία αναπτυξιακά έργα που θα καλυτερεύσουν το μέλλον των Καλαβρύτων και των χωριών τους.
Η πόρτα του γραφείου μου, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή, για τον καθένα και την καθεμία από εσάς.
Καταφέραμε, μαζί -  τα δύσκολα, χρόνια της κρίσης και των μνημονίων - να βελτιώσουμε τα οικονομικά του Δήμου και των επιχειρήσεών του, να ξεχρεώσουμε παλιές οφειλές, να εκτελέσουμε πλήθος μικρών και μεγάλων έργων, να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε νέα, να ανεβάσουμε το Δήμο μας,  στην 3η θέση των πιο αποτελεσματικών δήμων  της χώρας και στους 10 πρώτους, σε επισκεψιμότητα, τουριστικούς προορισμούς και να νιώθουμε, όλοι μας, περήφανοι για την εικόνα του Δήμου μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Δεσμεύομαι, ότι θα συνεργαστώ με τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέξατε και θα αγωνιστώ μαζί τους για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα,  να ολοκληρώσουμε, μαζί, τα έργα που έχουμε, ήδη, ξεκινήσει και να δημιουργήσουμε νέα.
ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε στα χρόνια, της κρίσης, ΜΑΖΙ συνεχίζουμε.
Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή μας.
Σας ζητώ και σας καλώ να έρθετε, αυτή τη Κυριακή, να ψηφίσετε, να πάρετε θέση για το μέλλον μας, τον μέλλον των παιδιών μας, της δουλειάς μας και της περιουσίας μας, να εκφράσετε τη βούλησή σας για ποιόν επιλέγετε για δήμαρχο του Δήμου μας. 
Ήμουν, είμαι και με τη δύναμή σας, την Κυριακή, θα είμαι, ο Δήμαρχός σας.
Ο Δήμαρχος της καρδιάς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.