HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΤΣΕΝΕΣ: Την πρώτη Κυριακή εκλέγουμε Συμβούλους, την δεύτερη Δήμαρχο

Την πρώτη Κυριακή (26 ΜΑΪΟΥ) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε Δημοτικούς Συμβούλους. Τη δεύτερη Κυριακή (2 ΙΟΥΝΙΟΥ) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε...

Την πρώτη Κυριακή (26 ΜΑΪΟΥ) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε Δημοτικούς Συμβούλους. Τη δεύτερη Κυριακή (2 ΙΟΥΝΙΟΥ) ψηφίζουμε για να εκλέξουμε Δήμαρχο μεταξύ των δύο που θα επικρατήσουν. 
Ο εκλογικός Νόμος επιβάλλει την απλή αναλογική προκειμένου κανένας Δήμαρχος να μην μπορεί να κάνει «ό,τι θέλει». Και τούτο διότι, υπό τα ισχύοντα δεδομένα, κανένας Δήμαρχος δεν θα έχει την πλειοψηφία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντίθετα, οι πλειοψηφίες που θα προκύψουν εντός αυτού θα είναι αναγκαστικά αποτέλεσμα συνεργασιών και συνθέσεων μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων. 
Συνεπώς, προβάλλει αδήριτη η ανάγκη την πρώτη Κυριακή οι πολίτες να εστιάσουν στα πρόσωπα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και τους Προγραμματικούς στόχους του Συνδυασμού τους.
Υπό τα δεδομένα αυτά, έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι τόσο το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, όσο και το άρτιο και στοχευμένο Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ», θα τύχουν γενικής αποδοχής από τους πολίτες, καθόσον αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα και εγγύηση για το κοινό καλό των συμπολιτών μας και το μέλλον του Δήμου μας.
Επειδή οι εκλογές αυτές θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας, ΣΑΣ ΚΑΛΩ 
- να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες της πόλωσης και του εκμαυλισμού συνειδήσεων
- να αφήσετε πίσω της λογής - λογής υποσχέσεις που τις θυμούνται την παραμονή των εκλογών και την επομένη των εκλογών ξεχνιούνται, και
- να ψηφίσετε με όραμα και ελπίδα για το καλό του τόπου μας.

Εμπιστευθείτε μας! Είμαστε η χρήσιμη δημιουργική δύναμη που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.