HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Κυριακής, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρα...

Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Κυριακής, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για έκτακτα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.
Όπως γράφει το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ποιες περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία
Αναλυτικά σήμερα, Κυριακή, από αργά το βραδύ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά θα είναι οι περιοχές όπου θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, κατά τόπους.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Από την Τετάρτη κι έπειτα βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Σε πολύ μεγάλα υψόμετρα υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ακόμη και χιονοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση έναν έως τέσσερις βαθμούς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη, όπου τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται άνοδος.
Οι άνεμοι δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα επτά μποφόρ, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα την Τρίτη και την Τετάρτη στα ανατολικά θα είναι σχετικά αυξημένες, προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις λασποβροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.