HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Άνω Κλειτωριωτών-Καρνεσιωτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Κλειτωριωτών-Καρνεσιωτών καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού, σε ΤΑΚΤΙΚΗ Γ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Κλειτωριωτών-Καρνεσιωτών καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού, σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-5-2019 και ώρα 12.00π.μ. στο γραφείο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως - Πατησίων 121 (2ος όροφος).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
• Διοικητικός Απολογισμός & Οικονομικός Απολογισμός έτους 2013-2016
• Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής έτους 2016 -2019
• Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
• Προτάσεις - Συζήτηση.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι: 
1. Η συμμετοχή, τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στην ψηφοφορία είναι εντελώς προσωπική και δεν επιτρέπεται να εκπροσωπηθεί από άλλον. 
2. Δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ έχουν τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και του καταστατικού και που έχουν τακτοποιηθεί ταμειακά. 
3. Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιηθεί ταμειακά, μπορούν να πληρώσουν την/τις συνδρομή/ές τους πριν την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. Επίσης μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο του Συλλόγου και ΝΕΑ ΜΕΛΗ πριν από την έναρξη της Γ.Σ. και να λάβουν μέρος τόσο στις εργασίες, όσο και στις αρχαιρεσίες.
4. Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να θέσουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να είναι τακτικά μέλη του Συλλόγου, όπως ορίζεται από το καταστατικό, και κατά το Νόμο Ενήλικες. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ν ενημερώσουν για την υποψηφιότητα τους το αργοτερο (5) πέντε εργάσιμες πριν από τις αρχαιρεσίες με τηλεφωνική επικοινωνία με το νυν πρόεδρο Σπήλιο Μπαλαφούτα ή τον νυν αντιπρόεδρο Δημήτρη Αλεξόπουλο στα 6980234274 και 6947587127.
5. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο το οποίο θα τυπωθεί μερίμνη του Δ.Σ μετά το πέρας υποβολής των υποψηφιοτήτων.
6. Κάθε ψηφοφόρος εκφράζει την προτίμησή του με σταυρό προτίμησης, δίπλα στο ονοματεπώνυμο του υποψηφίου. Επιτρέπονται μέχρι επτά (7) σταυροί προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι τρεις (3) σταυροί για την Ελεγκτική Επιτροπή. 
7. Ψηφοδέλτια που δεν έχουν σφραγίδα του Συλλόγου ή έχουν σταυρούς προτίμησης περισσότερους των επιτρεπομένων θεωρούνται ΑΚΥΡΑ.
8. Η Ψηφοφορία για την εκλογή του Δ.Σ και της Ε.Ε. θα αρχίσει μετά τον απολογισμό και την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και θα συνεχισθεί μέχρι τις 14 30 μ.μ. το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.