HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. Υποψήφιος σύμβουλος για την κοινότητα Καλαβρύτων

Αγαπητές Συμπολίτισσες,  Αγαπητοί Συμπολίτες,  Με αφορμή  τις επικείμενες Δημοτικές  εκλογές  ύστερα από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλ...

Αγαπητές Συμπολίτισσες,  Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Με αφορμή  τις επικείμενες Δημοτικές  εκλογές  ύστερα από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών φίλων αποφάσισα να θέσω την εμπειρία μου, την απορρέουσα   από τις σπουδές μου και την επί τριαντακονταετία εργασιακή μου απασχόληση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και την αγάπη για τον τόπο μου στην κρίση του καθενός σας.
Γνωρίζω ότι η ενασχόληση με τα κοινά  εάν κανείς δεν στοχεύει μόνο στην προσωπική του καταξίωση αλλά στόχος του είναι το καλύτερο αύριο της πόλης και των παιδιών μας, είναι ένας στόχος δύσκολος αλλά και ωραίος.  
Τα Καλάβρυτα είναι ο τόπος που μεγάλωσα, ανέπτυξα το αξιακό μου σύστημα και συνάμα ο τόπος όπου από χρόνια τον θεωρώ τον καλύτερο για την οικογένειά μου.
Στην κρίση σας απομένει η αξιολόγηση των προθέσεων μου για την αρτιότερη ανάπτυξη της Ιστορικής και Μαρτυρικής  πόλης μας σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και πολιτιστικής παρουσίας.

Με τιμή 
Νίκος Παπαβραμόπουλος
Οικονομολόγος Π.Ε. – Υπάλληλος Ε.Φ.Κ.Α. Αγροτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.