HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΗΣ: Υποψήφιος σύμβουλος για την κοινότητα Καλαβρύτων

Καλαβρυτινές και Καλαβρυτινοί, Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Για 34 χρόνια συναντιόμασταν στο ταμείο της Εθνικής Τράπεζας Καλαβρύτ...

Καλαβρυτινές και Καλαβρυτινοί,
Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Για 34 χρόνια συναντιόμασταν στο ταμείο της Εθνικής Τράπεζας Καλαβρύτων -εσείς ως πελάτες, εγώ ως υπάλληλος- πάντα εκεί να σας εξυπηρετώ με την καλύτερη -πιστεύω- διάθεση και να σας βοηθώ σε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε.

Ανταμώνουμε επίσης αδιάλειπτα για 40 περίπου χρόνια, κάθε χρόνο, στις εκδηλώσεις για την έναρξη της Επανάστασης του 1821 που γίνονται στις 21 και 25 Μαρτίου. Ανήκω στα ιδρυτικά μέλη του θεατρικού ομίλου Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος» με πολλές συμμετοχές σε παλαιότερες θεατρικές παραστάσεις.

Η πορεία της ζωής μου, η επαγγελματική μου δραστηριότητα, η δημιουργία της οικογένειάς μου είναι άρρηκτα δεμένες με την πόλη μας, μια πόλη στην οποία «αξίζει να ζεις».

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της πόλης μας με το συνδυασμό «Καλάβρυτα, πόλη να ζεις» , έρχεται να σφραγίσει την επιθυμία μου να παλέψω, να προσφέρω, να διεκδικήσω, να υπηρετήσω, να καταθέσω όραμα και ψυχή για τα Καλάβρυτα, όπως τα θέλουμε εμείς, τα παιδιά μας, οι χιλιάδες επισκέπτες μας, κυρίως όμως για τα Καλάβρυτα, όπως τα θέλει το βαρύ ιστορικό παρελθόν τους: ΨΗΛΑ…

Ζητώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε και δεσμεύομαι να πράξω το καλύτερο δυνατό για ΟΛΟΥΣ μας.

Με εκτίμηση
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Χ. ΚΟΝΤΗΣ
πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος
Υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.