Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Υποψήφιος Δήμαρχος: Ανδριόπουλος Σταμάτης ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ Η μάχη των δημοτικών εκλογών είναι μια μάχη πολιτική, γιατί ψηφίζουμε για τη ζωή...

Υποψήφιος Δήμαρχος: Ανδριόπουλος Σταμάτης
ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ
Η μάχη των δημοτικών εκλογών είναι μια μάχη πολιτική, γιατί ψηφίζουμε για τη ζωή μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, για το σύνολο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας.
Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, στις γυναίκες, στους άνεργους,  και στη νεολαία της περιοχής μας.
Καλούμε να συσπειρωθούν με τη Λαϊκή Συσπείρωση και όσοι ακόμη δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, συμφωνούν όμως στο κύριο: στην ανάγκη οργανωμένης δράσης για τη διεκδίκηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, στην προοπτική μιας φιλολαϊκής ανάπτυξης , στον αντίποδα της κυρίαρχης πολιτικής.
Oι άλλοι συνδυασμοί, κρύβουν ότι τα λαϊκά προβλήματα συνεχώς θα χειροτερεύουν, αφού οι Δήμοι είναι τοπικός κρατικός μηχανισμός εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής, που υλοποιεί τις πολιτικές της εκάστοτε Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνουν οι Κυβερνήσεις με τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στη Τοπική Διοίκηση, είναι τροχοπέδη για τους Δήμους, περικόπτοντας συνεχώς τη χρηματοδότηση, απαγορεύοντας τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, οδηγώντας σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, εμποδίζοντας την υλοποίηση έργων, που ανακουφίζουν το Λαό, γιατί τέτοια έργα δεν έχουν ανταποδοτικότητα.
Με τις πολιτικές αυτές, συναινούν οι άλλοι υποψήφιοι που παρουσιάζονται με το μανδύα του ανεξάρτητου. Σ΄ αυτό το Δήμο γνωριζόμαστε καλά. Κανείς υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος δε βγήκε από παρθενογένεση. Όλοι έχουν πολιτική ταυτότητα, έχουν ενεργοποιηθεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό στα κοινά με προηγούμενες δημοτικές αρχές, υπηρετώντας κατά γράμμα τα μνημόνια είτε ως Δήμαρχοι είτε ως Σύμβουλοι.
Ούτε νέα ομάδα είναι, ούτε πρώτη φορά εμφανίζονται. Ήταν και είναι στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ, πιστοί στην πολιτική κατεύθυνση και στρατηγική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε. Η ανεξαρτητοποίηση τους είναι στάση πολιτικής υποκρισίας και διγλωσσίας.
Εμείς, ως Λαϊκή Συσπείρωση, δεν παραμυθιάζουμε το λαό ότι μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα θα δημιουργήσουμε νησίδες παραδείσου.
Μπορούμε όμως να συμπαρασταθούμε, να είμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους, στα συνδικάτα, στους λαϊκούς φορείς, να αντιπαλεύουμε τις πολιτικές επιλογές που συνθλίβουν το λαό και σώζουν το κεφάλαιο. Να ανοίξουμε μέτωπα διεκδίκησης για να έχει ο λαός αυτά που δικαιούται. Να έχει σταθερή εργασία, μισθούς και εισοδήματα που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες του, ζωή στα χωριά, πολιτισμό, υγεία, παιδεία, ειρήνη.

Διεκδικούμε ριζικά ένα διαφορετικό τρόπο οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας όπου οι εργαζόμενοι θα απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν, όπου ο παραγόμενος πλούτος θα αξιοποιείται για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. 
Παράδειγμα αυτού του τρόπου διοίκησης είναι ο Δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, που απειθάρχησε με γνώση των συνεπειών σε κάθε αντιδραστική πολιτική της Κυβέρνησης και πέτυχε στόχους που φαίνονταν άπιαστοι, έχοντας στο πλευρό του τον εργαζόμενο Πατραϊκό λαό και τους εργαζόμενους του Δήμου.
Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε και εδώ τα πράγματα, να επιβάλλουμε τα αυτονόητα. Σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις . Υπάρχει προοπτική.
Σας καλούμε σε κοινό αγώνα, οι βασικές αρχές του οποίου είναι:
Πλήρης κρατική χρηματοδότηση των Δήμων και της Περιφέρειας που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του λαού.
Δουλειά για όλους με δικαιώματα. Κατάργηση όλων των μορφών ελαστικής και μερικής απασχόλησης. Καμία τοπική φορολογία. Μείωση των δημοτικών τελών. Στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους με κατάργηση των δημοτικών τελών και πάγωμα των χρεών.
Η μόρφωση δεν μπορεί να είναι κερδοσκοπική επιχείρηση. Άμεση κάλυψη των αναγκών, με όλες τις απαραίτητες υποδομές που θα καλύπτουν πλήρως πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια  εκπαίδευση, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν. Όλα τα παιδιά σε σύγχρονους  παιδικούς σταθμούς, τροφεία, με επαρκές μόνιμο προσωπικό.
Ολοκληρωμένο σχέδιο υποδομών (οδικό, υδρευτικό, αποχετευτικό, αρδευτικό, δίκτυο, αντιπλημμυρική προστασία, αντισεισμική θωράκιση) και για τις 66 κοινότητες του Δήμου.
Διαχείριση των απορριμμάτων υπό κρατικό έλεγχο με βάρος στην ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή, κομποστοποίηση και υγειονομική ταφή του υπολείμματος, χωρίς ιδιωτικοποίηση έργων και υπηρεσιών.
Διαφάνεια στη Διοίκηση και την διαχείριση των οικονομικών.
Με όλους εσάς είμαστε στην ίδια πλευρά. Μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί. Τα όνειρα και τα θέλω σου, τα θέλω μας κατακτιούνται στην πράξη με καθημερινές μάχες, όχι με παρακάλια και διαπραγμάτευση με τους εκμεταλλευτές του λαού. Δεν είναι διατεθειμένοι να μας χαρίσουν τίποτα.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
Το άλλο που ψάχνεις υπάρχει. Είναι έξω από τα δεσμά του συστήματος. Είναι η πρόταση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, πρόταση ριζικά διαφορετική με αυτό που ζούμε σήμερα, δηλαδή το σύστημα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης.
Δώσε δύναμη στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, τη μόνη παράταξη που αντιστέκεται στις πολιτικές τους , χωρίς επικοινωνιακά τρικ και συμμαχίες υστερόβουλες, που παλεύει με όση δύναμη έχει, για να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα και μόνο. 
Σκέψου και ρίξε κόκκινο γαρύφαλλο στη κάλπη.
Ψήφισε    ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,   για να υπάρχει μια διαφορετική φωνή από τις άλλες στο Δήμο και στην Περιφέρεια.   
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Καλαβρύτων, με υποψήφιο Δήμαρχο  τον Ανδριόπουλο Σταμάτη.
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στη Περιφέρεια, με υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον Καραθανασόπουλο Νίκο.


ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ   ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΤΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ   Υποψήφιος Δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια Αροανίας
1. ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                  
2. ΓΙΑΛΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 
3. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ             
4. ΡΕΚΟΥΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Εκλογική Περιφέρεια Καλαβρύτων
1. ΑΓΓΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ  - ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ   
2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ
3. ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
4. ΔΟΥΒΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5. ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΗΡ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
6. ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΗ – ΜΠΑΤΣΙΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ              
7. ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 
8. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
9. ΡΕΚΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
10. ΣΚΑΜΒΟΥΓΕΡΑ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
11. ΣΚΑΜΒΟΥΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
12. ΣΠΥΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
13. ΤΣΙΡΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 
14. ΦΕΛΟΥΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 
15. ΦΕΛΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ                 

Εκλογική Περιφέρεια Κλειτορίας
1. ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                
2. ΔΟΥΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
3. ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
4. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5. ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ              
6. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 

Εκλογική Περιφέρεια Παΐων
1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ    
2.     ΔΟΥΦΕΞΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.