HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. ΤΣΕΝΕΣ: Ένα μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Άρθρο - παρέμβαση δημοτικού συνδυασμού Γεωργίου Τσενέ: Πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησε στο Σκεπαστό (Ξηρόκαμπος) ένα έργο μεγάλης σημασί...

Άρθρο - παρέμβαση δημοτικού συνδυασμού Γεωργίου Τσενέ:

Πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησε στο Σκεπαστό (Ξηρόκαμπος) ένα έργο μεγάλης σημασίας. 
Πρόκειται για ένα εγγειοβελτιωτικό έργο που χαρακτηρίστηκε ως υψηλής παραγωγικότητας και βρίσκεται εντός υποχρεωτικού αναδασμού έκτασης περίπου  1.700 στρεμμάτων, για το οποίο δαπανήθηκε ποσό περίπου 2.500.000 ΕΥΡΩ!

ΚΙ ΟΜΩΣ! Το έργο αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! 

Πρόκειται για έναν ανεκμετάλλευτο πλούτο για τους αγροκτηνοτρόφους του τόπου μας ο οποίος εγκαταλείφθηκε εντελώς, αφέθηκε να λεηλατηθεί από κάθε είδους πλιατσικολόγους και σαπίζει μέχρι σήμερα παρατημένος (ίδετε φωτογραφίες στο τέλος του παρόντος)! 

ΚΙ ΟΜΩΣ! Δεν μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ...!!!    ΓΙΑΤΙ;;; 
Δυστυχώς για τον τόπο μας, από τη μία πλευρά η προτεραιότητα του απερχόμενου Δημάρχου κ. ΛΑΖΟΥΡΑ είναι να ρίχνει καμιά μπετονιέρα μπετόν από 'δω κι από 'κει μήπως πάρει καμιά ψήφο... κι ας πάει να χαθεί το γενικό καλό, από το οποίο στο κάτω-κάτω της γραφής περνάει και το ατομικό καλό (για όποιον δίδει έμφαση σε αυτό). Κι από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, παρότι πέρασε από τη θέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αδιαφόρησε πλήρως και ουδέποτε έπραξε το παραμικρό. Και παρ' όλα αυτά, και οι δύο τους ευαγγελίζονται την... «ανάπτυξη»!!! 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!
Σε ό,τι με αφορά, δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνω το παν προκειμένου αυτό το έργο πνοής για την οικονομία του τόπου μας να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους μας έτοιμο για χρήση το συντομότερο δυνατόν. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..! Ο τόπος μας ΔΕΝ αντέχει ακόμα μία χαμένη τετραετία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.