HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΠ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής!

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, απευθύνει, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κ....

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, απευθύνει, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κ. Σπύρος Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης που κατέβηκε για πρώτη φορά στη δημοτική σκηνή των Καλαβρύτων, κατέγραψε με φρέσκες ιδέες και πρόγραμμα, ένα αξιοσημείωτο ποσοστό, κερδίζοντας παράλληλα και δύο έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Ο κ. Θεοχάρης στην ανακοίνωσή του επισημαίνει οτι: "Η Πρωτοβουλία μας ήταν μια καινοτομία  για τα Δημοτικά δρώμενα του  τόπου μας  με όραμα  συγκεκριμένες προτάσεις νέα πρόσωπα  και διαφορετικό ήθος και ύφος σε όλα τα επίπεδα!" συμπληρώνοντας οτι, "Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής μας κατέταξε Τρίτη πολιτική δύναμη  στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο και εκεί όπως και σε κάθε γωνιά του Δήμου μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάρει ΑΝΑΣΑ μια περιοχή με μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και απίστευτες δυνατότητες που μαραζώνει κάτω από την ανακύκλωση φιλοδοξιών μιας μικρής ομάδας ανθρώπων!" 
Ο κ. Θεοχάρης τονίζει: "Είμαστε περήφανοι για όλους εκείνους που με ελεύθερη σκέψη  στήριξαν την προσπάθεια μας, έκαναν την σωστή επιλογή και θα αισθανθούν τα επόμενα χρόνια ότι είναι μέρος της πραγματικής αλλαγής που θα  φέρουμε όλοι μαζί στον Δήμο μας!
Θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τόσο τον νύν όσο και τον πρώην Δήμαρχο για την είσοδο τους στο Β γύρο των εκλογών, να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όποιον  εκλεγεί  στην βάση των προγραμματικών μας θέσεων! Τέλος καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν  στις εκλογές της επόμενης Κυριακής!"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.