HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσό μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Νέος θρίαμβος για την Άννα Κορακάκη, καθώς η Ολυμπιονίκης του Ρίο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο Παγκόσμιο Κύπ...

Νέος θρίαμβος για την Άννα Κορακάκη, καθώς η Ολυμπιονίκης του Ρίο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Μόναχο και συνεχίζει να γράφει ιστορία.
Η Κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και άφησε στην δεύτερη θέση την Κινέζα Γουέι Κιάν με 239.6. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Μιντζούνγκ Κιμ από τη Νότια Κορέα με 220.8 βαθμούς.
Στον προκριματικό του αγωνίσματος η Κορακάκη κατετάγη τέταρτη με 582 βαθμούς.  Εκτός από την Κορακάκη, στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι μετείχε από ελληνικής πλευράς και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία με επίδοση 561 κατέλαβε την 88η θέση μεταξύ των 136 αθλητριών που βαθμολογήθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι η Κορακάκη, η οποία την Δευτέρα έμεινε εκτός τελικού στα 25μ. πιστόλι, θα αγωνιστεί την Πέμπτη στο μικτό με τον αδελφό της, Διονύση.
από: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.