HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΤΣΕΝΕΣ: «Δήμος Ανοιχτός Στη Διαύγεια»

Το πρώτο μέρος από το σύνολο του Προγράμματος του Συνδυασμού μας "ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ", παρουσιάστηκε σήμερα και είναι η Προγραμματ...

Το πρώτο μέρος από το σύνολο του Προγράμματος του Συνδυασμού μας "ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ", παρουσιάστηκε σήμερα και είναι η Προγραμματική Ενότητα "Δήμος Ανοιχτός στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ". 

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα σας προωθήσουμε και τις υπόλοιπες Προγραμματικές Ενότητες.

Προγραμματική Ενότητα
 «Δήμος Ανοιχτός Στη Διαύγεια»

Παραίτηση από τη μισθοδοσία μου ως Δημάρχου με αντίστοιχη προσφορά της ως υποτροφία σε αριστούχους απόφοιτους Λυκείου.
Άμεσος και πλήρης εξορθολογισμός των απευθείας αναθέσεων. Ούτε ευρώ χαμένο σε φωτογραφικές και χαριστικές απευθείας αναθέσεις!
Ανάρτηση και δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου πλήρους και αναλυτικού καταλόγου με όλες τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου.
Απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου και αποθήκευσή τους σε αυτήν, προκειμένου οι πολίτες να έχουν ανά πάσα στιγμή άμεση και απευθείας πληροφόρηση για τις απόψεις και τις αποφάσεις των εκπροσώπων τους σε όλα τα θέματα.
Ανάρτηση και δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου ετήσιου «Καταλόγου Πεπραγμένων» ανά Δημοτική Ενότητα.  
Εφαρμογή πλήρους ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου στο Δήμο.
Προώθηση και εφαρμογή των μέσων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Δημιουργία διανεμητικού λογαριασμού υπέρ των Kοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων το αποθεματικό του οποίου θα προκύπτει από τα χρήματα που εισπράττει ο Δήμος από κάθε κοινότητα.
Απόδοση των εσόδων των δημοτικών επιχειρήσεων στην τοπική κοινότητα με εξασφάλιση συμμετοχής της στο Διοικητικό Συμβούλιό τους (πχ. Σπήλαια Καστριών)
Άμεση κατάργηση των περιττών θέσεων «βοηθού Δημάρχου» και «ειδικών συμβούλων», η οποία θα επιφέρει εξοικονόμηση πόρων περίπου 70.000 ΕΥΡΩ κατ' έτος.
Αδελφοποίηση με ανεπτυγμένους Δήμους της Ελλάδος. Σκοπός η απευθείας ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας σε ζητήματα Δημόσιας Διοίκησης, Διαφάνειας και προαγωγής του επιπέδου ζωής των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.