HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεά από τον κ. Μαρτίνο, Διαδραστικού πίνακα, βιντεοπροβολέα και φορητού Η/Υ, για το Λύκειο Κλειτορίας

Τις ευχαριστίες τους προς τον εφοπλιστή κο Αθανάσιο Μαρτίνο για μια σημαντική δωρεά προς το σχολείο εξέφρασαν η Διευθύντρια και οι διδάσ...

Τις ευχαριστίες τους προς τον εφοπλιστή κο Αθανάσιο Μαρτίνο για μια σημαντική δωρεά προς το σχολείο εξέφρασαν η Διευθύντρια και οι διδάσκοντες του Γενικού Λυκείου Κλειτορίας.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο,
Πρόεδρο της ΑΙΓΕΑΣ Α.Μ.Κ.Ε 
Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη προσφορά διαδραστικού πίνακα, βιντεοπροβολέα μικρής απόστασης (projector) και φορητού Η/Υ στο σχολείο. 

Ο τεχνολογικός αυτός εξοπλισμός, ο οποίος θεωρείται απαραίτητος κατά τη διάρκεια του μαθήματος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις διδασκαλίας, θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση αλλά και σε καινοτόμα σχολικά προγράμματα και δραστηριότητες.
Σας εκφράζουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού και την αγάπη σας για τα παιδιά της επαρχίας. 
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Κλειτορίας

Βασιλική Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.