Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΥΤΕΛΗ: Ο Γιάννης Στέργιος υποψήφιος με την δέσμευση ότι η αντιμισθία του θα διατεθεί για τις ανάγκες του χωριού

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί, Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα με υγεία και δύναμη σε όλους! Ως γέννημα θρέμμα Κουτελιώτης κα...

Αγαπητές συγχωριανές, αγαπητοί συγχωριανοί,
Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα με υγεία και δύναμη σε όλους!
Ως γέννημα θρέμμα Κουτελιώτης και κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να ανακοινώσω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την προεδρία της κοινότητας Κούτελης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.
Στους ''δυσμενείς'' καιρούς που διανύουμε, επιβάλλεται να μην είμαστε εγωκεντρικοί και αδιάφοροι για τα κοινά. Η εξέλιξη και η πρόοδος δεν πρόκειται να έρθουν με τα λόγια και την αδράνεια, αλλά με συνεχή αγώνα, συλλογική προσπάθεια και κυρίως εργατικότητα.
Είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις εστίασης από το 1990 στην Αθήνα και από το 2000 στα Καλάβρυτα. Σεβασμός, εντιμότητα και αξιοπρέπεια είναι οι αξίες με βάση τις οποίες πορεύομαι και θα συνεχίσω να πορεύομαι στη ζωή μου.
Είναι γνωστή η στήριξή μου όλα αυτά τα χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας. Αγαπώ αυτόν εδώ τον τόπο άδολα και με ανιδιοτέλεια.
Δεσμεύομαι ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα διαθέσω εξ' ολοκλήρου και καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου την αντιμισθία του Προέδρου για την κάλυψη των αναγκών του χωριού μας.
Ζητώ την στήριξή σας και ειλικρινά σας δίνω το λόγο μου ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Στέργιος

1 σχόλιο

  1. Θερμά συγχαρητήρια Γιαννη για την επιλογή σου.Ξερω ότι είσαι σαφής με τις θέσεις και τις απόψεις σου. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλα και να δείξεις τι αξίζεις πραγματικά. Καλό αγώνα !!! Ιορδάνης Ηλιόπουλος - Κόρινθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.