HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθανασόπουλος (Τάκης) Παναγιώτης: Εξωστρέφεια, έγκυρες προτάσεις και τεκμηριωμένες μελέτες

Αγαπητοί Συνδημότες, Με εκτίμηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Συμβούλου στην τοπική κοινότητα των Καλαβρύτων....

Αγαπητοί Συνδημότες,
Με εκτίμηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Συμβούλου στην τοπική κοινότητα των Καλαβρύτων. Γεννήθηκα στο Γαλάτσι, στην Αθήνα και πριν 10 χρόνια περίπου αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα στο Σοποτό Αροανίας. Πήρα αυτή την απόφαση στην δύσκολη περίοδο της κρίσης με μοναδικά μου όπλα, την εργατικότητα,τη ταπεινότητα, την εμπειρία μου σε πολλούς  εργοδότες και τις δυο άδειες ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού. Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας σε πολλά χωριά του Δήμου Καλαβρύτων και απασχολήθηκα 10 χρόνια στην ΔΕΗ Κλειτορίας αναπτύσσοντας άψογες συνεργασίες.  Μετά από παρότρυνση πολλών φίλων, γνωστών και πελατών μου και  έπειτα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, για να προσφέρω με τις γνώσεις μου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της αγαπημένης μου περιοχής.
Με τον συνδυασμό του Γεώργιου Λαζουρά επιχειρούμε να οργανώσουμε και να ανασυγκροτήσουμε τους αγώνες πριν και μετά τις εκλογές, αλλά και πάντα. Με εξωστρέφεια, με έγκυρες προτάσεις και τεκμηριωμένες μελέτες, με συνεργάτες το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών, αποσκοπούμε στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων επιδιώκοντας μια βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη που λαμβάνει υπόψη της τόσο τις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας όσο και τις αληθινές συνθήκες.
Η αγάπη όλων μας για αυτό τον τόπο είναι βέβαιη. Οφείλουμε, όμως, να συγκρίνουμε πρόσωπα, πρόγραμμα, αρχές και αξίες όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη μας, για το καλό της πόλης μας.  Εάν έπρεπε να συνοψίσω, λοιπόν, τις δικές μου αρχές, θα έλεγα πως πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στην μεθοδικότητα, αλτρουισμό  στα μετρημένα λόγια και στις καλά ζυγισμένες αποφάσεις. Επιδιώκω την δημιουργική συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πιστεύω ότι η “προίκα” των Καλαβρύτων (πολιτισμική, ιστορική, θρησκευτική, τουριστική, μα πάνω απ’ όλα περιβαλλοντική) με διαχειριστές τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να αναγεννήσει την πόλη μας, να συσπειρώσει και να εμπνεύσει τον τοπικό πληθυσμό κάνοντας εφικτή την πραγμάτωση μιας κρίσιμης πολιτικά ιδέας: να μπορούμε πλέον όλοι μαζί να αυτοδιαχειριζόμαστε τη ζωή και το μέλλον μας.

Νομίζω πως με συλλογική δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις, να θέσουμε τις βάσεις και να επανασχεδιάσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Η 26η Μαΐου είναι η μέρα που θα καθορίσει το μέλλον το μέλλον μας για τα επόμενα χρόνια. Ως υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος προσκαλώ κάθε μία και καθέναν από εσάς να κάνει αυτές τις δημοτικές εκλογές προσωπική του υπόθεση.
Με σεβασμό και εκτίμηση 
Αθανασόπουλος (Τάκης) Παναγιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό του Γεωργίου Λαζουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.