HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εκλογικός Οδηγός προς ψηφοφόρους για τον β' γύρο

Με τον δεύτερο γύρο της 2ας Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε όσες περιοχές δεν βγήκε νικητής από την πρώτη εβδομά...

Με τον δεύτερο γύρο της 2ας Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε όσες περιοχές δεν βγήκε νικητής από την πρώτη εβδομάδα, όπως για τον Δήμο Καλαβρύτων αλλά και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι πολίτες, καλούνται να αποφασίσουν, ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της πρώτης Κυριακής 26η Μαΐου.

Οι δύο επιλογές για τον Δήμο Καλαβρύτων
Πρώτος του α΄γύρου αναδείχθηκε ο Θανάσης Παπαδόπουλος με 47,71% και 5.025 ψήφους και δεύτερος ο Γιώργος Λαζουράς 38,95% και 4.102 ψήφους.
Την πρώτη Κυριακή ψήφισαν 10.879 πολίτες επί συνόλου 18.095 εγγεγραμμένων  Έγκυρα 10.532 (96,81) Άκυρα 288 (2,65%) Συμμετοχή 10.879 (60,12%)  Λευκά 59 (0,54%)


Φαρμάκης ή Κατσιφάρας για την Περιφέρεια
Διαφορά λίγο πάνω από το 4% αποτυπώνεται μεταξύ Νεκτάριου Φαρμάκη και Απόστολου Κατσιφάρα στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών στην Δυτική Ελλάδα. Ο κ. Φαρμάκης έλαβε 143.692 ψήφους και 36,96%, ενώ ο κ. Κατσιφάρας έλαβε 128.021 ψήφους και 32,93%. Οι δυο τους θ’ αναμετρηθούν στην δεύτερη εβδομάδα για την Περιφέρεια.
Η κατανομή των εδρών έχει ως εξής: 19 έδρες πήρε ο Φαρμάκης, 17 ο Κατσιφάρας, 6 ο Σπηλιόπουλος, 4 ο Καραθανασόπουλος, 2 ο Χατζηλάμπρου και από 1 οι Νικολακόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Κοσίνας.


Πού ψηφίζουμε για το β’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26 Μαΐου 2019), με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, τους ίδιους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής και τους ίδιους Εφόρους Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής. Για την υποστήριξη του έργου των Εφορευτικών Επιτροπών θα οριστεί ένας Γραμματέας.



Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 07:00 με 19:00

Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο Σύμβουλο, δεδομένου ότι η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους Περιφερειάρχες ή τους υποψήφιους Δημάρχους των δύο (2) Συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.
Οι συνδυασµοί που θα συµµετάσχουν στην επαναληπτική ψηφοφορία οφείλουν, µέσω του οικείου Αντιπεριφερειάρχη, να παραδώσουν έγκαιρα τον απαραίτητο αριθµό ψηφοδελτίων στον οικείο δήµαρχο.
Όµοιο εκλογικό υλικό µε αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη ψηφοφορία, θα χρησιµοποιηθεί και στην επαναληπτική, µε εξαίρεση το βιβλίο διαλογής ψήφων προτίµησης υπέρ των υποψηφίων των συνδυασµών, το οποίο δεν χρειάζεται να συµπληρωθεί.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, όπως και την προηγούμενη Κυριακή, θα καλύψει αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των εκλογών 2019, τους υποψήφιους και όλα τα νεότερα με συνεχή ενημέρωση και με γραφήματα αποτελεσμάτων σε πρώτο χρόνο.
Σε συνεχή ροή
Από τις 7:00μμ που θα κλείσουν οι κάλπες και για όσο χρειαστεί θα μεταδίδουμε, ότι συμβαίνει στα εκλογικά τμήματα και από την πρώτη στιγμή των αποτελεσμάτων, θα μεταδίδονται άμεσα από κάθε γωνία των Καλαβρύτων με σύγχρονα γραφήματα 
Απεσταλμένοι μας, σε κάθε δημοτική ενότητα, θα συλλέγουν τα αποτελέσματα τα οποία θα συγκεντρώνονται στα γραφεία μας (Μ.Σπηλαίου 24 στα Καλάβρυτα) και από εκεί οι γραφίστες θα ανεβάζουν τα αποτελέσματα. 
Τα γραφεία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS και της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ", θα γίνουν το κέντρο συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων με εξαιρετική ταχύτητα και απόλυτη εγκυρότητα.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι ΜΟΝΟ το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS είχε τα αποτελέσματα άμεσα και έγκυρα, αποκλειστικά από δική του πηγή...  
Μείνετε...συντονισμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.