HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΛΑΖΟΥΡΑΣ: Κρατήσαμε τα Καλάβρυτα όρθια στη λαίλαπα των Μνημονίων που.. άλλοι ψήφισαν

Εντυπωσιακό φινάλε στην προεκλογική περίοδο έκανε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μιλώντας στην πόλη των Καλαβρύτων παρουσία...

Εντυπωσιακό φινάλε στην προεκλογική περίοδο έκανε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μιλώντας στην πόλη των Καλαβρύτων παρουσία εκατοντάδων Καλαβρυτινών.
Ο κ. Λαζουράς, στην ομιλία του, αναφέρθηκε αναλυτικά, στο μεγάλο έργο που έγινε στον ενιαίο Δήμο Καλαβρύτων, τα προηγούμενα οκτώ χρόνια της κρίσης και το οποίο, όπως τόνισε, "πρέπει να συνεχισθεί και να μην διακοπεί και ανατραπεί", καθώς και στο πρόγραμμα, τις θέσεις και τους στόχους του συνδυασμού του, για τη νέα, δημοτική περίοδο.
Ένα πρόγραμμα, όπως τόνισε "εφικτό και υλοποιήσιμο, με μετρήσιμους και χρονικά προσδιορισμένους στόχους, το οποίο όλο διαπνέεται από τη, με κάθε τρόπο και μέσο, στήριξη των δύο αναπτυξιακών πυλώνων του Δήμου μας: του τουρισμού και της κτηνοτροφίας καθώς και με την βελτίωση, ακόμη περισσότερο και τον εκσυγχρονισμό της παροχής των υπηρεσιών, προς τους δημότες μας". Ένα πρόγραμμα, όπως επισήμανε "που περιέχει έργα, δράσεις και υπηρεσίες, τόσο στο σύνολο του Δήμου και στις πόλεις του (Καλάβρυτα – Κλειτορία – Δάφνη – Τριπόταμα) όσο και σε κάθε μια, από τις 66 κοινότητες και οικισμούς του."
Ο κ. Λαζουράς αναφέρθηκε επίσης και στην κατάσταση που παρέλαβε τον Δήμο λέγοντας χαρακτηριστικά "παραλάβαμε ένα Δήμο χρεωμένο με υπέρογκα ποσά και με προβλήματα και καταφέραμε να κρατήσουμε μέσα στην περίοδο της κρίσης και να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά" Ενώ διάβασε αναλυτικά τα χρέη που παρέλαβε τόσο για τον Δήμο όσο και το Χιονοδρομικό.
Κατήγγειλε, στην συνέχεια την μη τήρηση από πλευράς  του συνδυασμού του κ. Παπαδόπουλου, την υποχρέωση να καταθέσει τις εκλογικές δαπάνες του "πολυτελούς και πολυδάπανου προεκλογικού αγώνα που κάνει" όπως τόνισε χαρακτηριστικά θέτοντας το ερώτημα "από που βρήκαν τα χρήματα να κάνουν τετοια προεκλογική εκστρατεία".
Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να κάνει αυτοκριτική για λάθη και παραλείψεις που έκανε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν διεκδικεί το αλάθητο, έγιναν λάθη, αλλά θα προσχωρήσουμε και θα τα λύσουμε, υπενθυμίζοντας οτι τα χρονια αυτά ήταν πολύ δύσκολα με τον στραγγαλισμό των δήμων και τα μνημόνια, που άλλοι, συνυποψήφιοι ψήφισαν, αλλά καταφέραμε να στηρίξουμε το Δήμο μας και στέκεται χωρίς να χρωστάει πουθενά και να είναι ένας Δήμος που είναι αποτελεσματικός και μπορεί να πάει μπροστά με αυτοτέλεια"
Στο τέλος, εμφανώς συγκινημένος, παρουσίασε του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ενώ κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του συνετού και ορθολογικού τρόπου διοίκησης του Δήμου.
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.