Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Ελεύθεροι – Αδέσμευτοι Λυκουραίοι"

Αγαπητές συχωριανές και αγαπητοί συγχωριανοί η αγάπη για το χωριό μας, στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμεθα οι περισσότεροι, και η διάθ...

Αγαπητές συχωριανές και αγαπητοί συγχωριανοί η αγάπη για το χωριό μας, στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμεθα οι περισσότεροι, και η διάθεση να προσπαθήσουμε για τη λύση προβλημάτων που χρονίζουν μας ώθησε να συγκροτήσουμε τον συνδυασμό "Ελεύθεροι- Αδέσμευτοι Λυκουραίοι" και να ζητήσουμε την στήριξή σας. Δεν ασχολούμεθα με το παρελθόν ο καθένας ό,τι μπορούσε προσέφερε. Κοιτάζουμε μπροστά. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του χωριού μας (μεγαλύτερο από όλα το αγαθό που ονομάζεται ΝΕΡΟ) και έχουμε την πείρα, τη γνώση και τη θέληση να τα λύσουμε, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε αποσκοπούμε σε οφέλη. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο για μας και τους νεότερους και φιλόξενο για τους επισκέπτες μας. Δώστε μας τη δύναμη να το κάνουμε. Θέλουμε, μπορούμε, αντέχουμε.
Η ψήφος σας είναι η δύναμή σας, αλλά και η δική μας.

Γκόφας Παναγιώτης του Σωτηρίου
Δαραβέλας Δημήτριος του Βασιλείου
Καλύβα Ασήμω του Αργυρίου
Κωνσταντοπούλου Γεωργία του Αθανασίου
Ρόδης Γεώργιος του Αλεξίου
Στούρας Δημήτριος του Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.