HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα πλέι-οφ της Euroleague ο Παναθηναϊκός

Στα πλέι οφ της Euroleague προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της Μπουντούτσνοστ στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της...

Στα πλέι οφ της Euroleague προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της Μπουντούτσνοστ στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης με σκορ 87-67.
Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού με την αποψινή του νίκη ο Παναθηναϊκός κατατάσσεται έκτος στη βαθμολογία. Η Ρεάλ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στο ζευγάρι.
Η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στους παίκτες του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα εντυπωσιακό triple double, πετυχαίνοντας 11 πόντους, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ και μοιράζοντας 18 ασίστ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Γκιστ με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Τόμας πρόσθεσε άλλους 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.