Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Σιαμαντάς υποψήφιος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Σιαμαντάς Ιδιω...

Υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Σπύρου Θεοχάρη  θα είναι ο Δημήτρης Σιαμαντάς Ιδιωτικός Υπάλληλος Προπονητής basket !
« …Τα Καλάβρυτα και ιδιαίτερα τα πανέμορφα χωριά μας   είναι  ο τόπος που  αγαπώ έχω φίλους , αναμνήσεις και όλα τα τελευταία χρόνια βλέπω παντού την εγκατάλειψη! Έτσι  αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του Σπύρου Θεοχάρη από την αρχή αυτής της προσπάθειας και μαζί έχουμε σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση   για την αναστροφή αυτής της καθοδικής πορείας  τόπου μας ..» 
Ο Δημήτρης Σιαμαντάς  από το Σοποτό (Αροανία ) είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και προπονητής Ακαδημιών basket boll είναι έγγαμος με δύο παιδιά  .

«…..Πιστεύω ότι κανένας νέος άνθρωπος που ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από την πρόταση μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε την ομάδα που θα δώσει  ΑΝΑΣΑ στα χωριά μας και σε ολόκληρο το Δήμο μας .....»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.