Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανανέωση πρόσκλησης Τσενέ για debate υποψηφίων

γράφει ο  υποψήφιος  δημοτικός  σύμβουλος  Σωτήρης  Καρράς  γιά  τον  συνδυασμό  τού  υποψήφιου  δημάρχου  Γιώργου  Τσενέ Αγαπητοί Συνυπ...

γράφει ο  υποψήφιος  δημοτικός  σύμβουλος  Σωτήρης  Καρράς γιά  τον  συνδυασμό  τού  υποψήφιου  δημάρχου  Γιώργου  Τσενέ
Αγαπητοί Συνυποψήφιοι γιά την Δημαρχία τών Καλαβρύτων,  
Από την 21η Απριλίου σάς έχουμε απευθύνει πρόσκληση σε ανοικτή τηλεοπτική δημόσια συζήτηση, γνωστή και σαν debate.  
Εννέα ημέρες μετά, στην πρόσκληση μας αυτή έχει ανταποκριθεί μόνον ο συνδυασμός Α.ΝΑ.Σ.Α τού συνυποψήφιου κ. Θεοχάρη και μάλιστα αμέσως, σε χρόνο μικρότερο από 24 ώρες.  Με εκτίμηση βαθιά απευθύνουμε χαιρετισμό και ευχαριστίες στον συνδυασμό Α.ΝΑ.Σ.Α και προσωπικά στον κ. Θεοχάρη γιά την στάση του αυτή.  Θεωρούμε ότι και ο ίδιος και ο συνδυασμός του ενδιαφέρονται ειλικρινά γιά τον δημότη τών Καλαβρύτων όπως και εμείς που προτείναμε.  

Με την ευκαιρία ευχαριστιών προς τον συνδυασμό Α.ΝΑ.Σ.Α και τον συνυποψήφιο κ. Θεοχάρη εκφράζουμε παράλληλα την απορία μας γιά την στάση τών υπολοίπων συνυποψηφίων και διερωτώμεθα ανοικτά και δημοσίως αν οφείλεται σε τακτική αποφυγής.  

Η απορία μας αυτή εκφράζεται με επιφυλάξεις, αφού απομένουν ακόμα έξη ημέρες γιά να κλείσει το 15νθήμερο τής επιζητούμενης ανταπόκρισης, αλλά δημοσιοποιείται τώρα εδώ ούτως ή άλλως γιά να δηλώσουμε την επιθυμία μας να προχωρήσουμε στον δημόσιο αυτόν διάλογο ακόμα και με τρεις μόνον συμμέτοχους.  Δεδομένου ότι στην πρόταση αυτή έχουν ήδη συγκατατεθεί δύο, ο συνδυασμός «Δήμος Ανοιχτός» τού κ. Τσενέ και ο συνδυασμός «Α.ΝΑ.Σ.Α.» τού κ. Θεοχάρη, αναζητούμε ακόμα έναν συνδυασμό γιά να πραγματοποιηθεί το debate αυτό.  

Δηλώνουμε δε ότι αν το debate αυτό δεν πραγματοποιηθεί, ο συνδυασμός μας επιφυλάσσεται να το πραγματοποιήσει με τρόπο και δομή που θα ικανοποιήσει τούς δημότες τού Δήμου Καλαβρύτων και σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.    
Γιά την απάντηση σας, αλλά και οποιοδήποτε ερώτημα, πρόταση, ή σκέψη στην πρόσκληση μας αυτή, παρακαλούμε επικοινωνείστε στο τηλέφωνο 69 44 22 6534 με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιώργο Τσενέ ή (προτιμότερο) γραπτώς στο  email: info@castleresort.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.