HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Debate υποψηφίων ζητά ο συνδυασμός Τσενέ

Ανοικτή επιστολή που συνέταξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Καρράς για τον συνδυασμό τού υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Τσενέ απέστ...

Ανοικτή επιστολή που συνέταξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Καρράς για τον συνδυασμό τού υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Τσενέ απέστειλε ο συνδυασμός"Δήμος Ανοικτός" με την οποία καλεί τους υποψηφίους Δημάρχους σε τηλεοπτικό debate.
Η επιστολή έχει ως εξής: 

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Αγαπητοί Συνυποψήφιοι γιά την Δημαρχία τών Καλαβρύτων,  
Το πνεύμα το οποίο διακατέχει τον συνδυασμό μας γιά την επιτέλεση τής εκλογικής αυτής εκστρατείας, και αυτό είναι τής διαφάνειας και εκτίμησης προς τον πολίτη, τούς δημότες μας, μάς υποδεικνύει την ευγενή ιδέα τής πρόσκλησης όλων μας, τών επικεφαλής και τών πέντε συνδυασμών, σε ανοικτή τηλεοπτική δημόσια συζήτηση, γνωστή διεθνώς και σαν debate.  Ως γνωστόν, σε τέτοιου είδους εκπομπές, και σε αυτήν, θα κληθούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου(ων) γιά τα θέματα τού Δήμου μας ώστε με αυτόν τον τρόπο να δοθεί η δυνατότητα στους ψηφοφόρους να σχηματίσουν καθαρότερη ιδέα ζωντανά, άμεσα, αλλά και συγκριτικά.  

Με αυτόν τον τρόπο προσβλέπουμε στο να βοηθηθούν οι ψηφοφόροι στην καλύτερη επιλογή γιά το καλύτερο τού τόπου.  Γιά αυτό και κρίνουμε ότι γιά να γίνει αυτός ο δημόσιος διάλογος είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τών πέντε επικεφαλής.  
Θεωρώντας ότι ευχαρίστως θα αποδεχόσαστε μιά τέτοια πρωτοβουλία, επειδή πιστεύουμε ότι κανείς από τούς συνδυασμούς δεν έχει πρόβλημα με την διαφάνεια και ότι κάθε συνδυασμός έχει προτάσεις που, αν και διαφορετικές, είναι λογικές και αποσκοπούν στο κοινό καλό, έχουμε ήδη κάνει μιά μικρή προεργασία και ερώτημα σε κανάλι(α), αλλά μόνο γιά διευκόλυνση.  Η δική σας πρόταση είναι οπωσδήποτε ευπρόσδεκτη.  
Νομίζουμε, επομένως, ότι μιά χρονική περίοδος δύο εβδομάδων, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ώρα 17:00 μ.μ., θα ήταν αρκετή γιά να καταθέσετε την συγκατάθεση, την αγνόηση, ή την απόρριψη αυτής τής πρωτοβουλίας μας.  Λεπτομέρειες, όπως ο τόπος, ο χρόνος, το μικρό κόστος, η δομή και άλλα στοιχεία τής εκπομπής, ως συνήθως, παρέχονται μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.  
Γιά την απάντηση σας, αλλά και οποιοδήποτε ερώτημα, πρόταση, ή σκέψη στην πρόσκληση μας αυτή, παρακαλούμε επικοινωνείστε στο τηλέφωνο 69 44 22 6534 με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιώργο Τσενέ ή (προτιμότερο) γραπτώς στο ημαίιλ info@castleresort.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.