Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΣΤΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με μία μεγάλη, εντυπωσιακή και άκρως συγκινητική γιορτή στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή της Πρωταθλή...

Με μία μεγάλη, εντυπωσιακή και άκρως συγκινητική γιορτή στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή της Πρωταθλήτριας Α.Ε.Καλαβρύτων.
Στην μεγάλη γιορτή συμμετείχαν ενεργά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα της ομάδας και που σαν έφηβοι, έπαιξαν, διασκέδασαν και... κέρδισαν την πρωταθλήτρια ομάδα (αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα παλαιμάχων σε νεότερη ανάρτηση).
Συμμετείχαν ακόμα και τα τρία τμήματα των ακαδημιών και η γυναικεία ομάδα (και εδώ θα υπάρξει ξεχωριστώ ρεπορτάζ). Παρών και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς "Στο Δημοτικό Στάδιο,στη μεγάλη αθλητική γιορτή των Καλαβρύτων,με την παράδοση του Κυπέλλου στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων,που φέτος,για πρώτη φορά στα 65 χρόνια,ανέβηκε στην Ά κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αχαΐας. Ποδοσφαιριστές και διοίκηση της ΑΕΚ: Σας ευχαριστώ.Τα Καλάβρυτα σας ευχαριστούν.Μας κάνατε περήφανους.Συγχαρητήρια. ΠΑΝΤΑ, γρηγορότερα, δυνατότερα, ψηλότερα. ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ποτέ πίσω.Η άνοιξη ΚΑΙ του αθλητισμού,που, με τη συνεργασία όλων, καταφέραμε, τα τελευταία χρόνια,στα Καλάβρυτα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ.
Παρών επίσης, τ. Βουλευτής και Νομάρχης κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο τ. Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Τσενές, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Φωκίων Ζαΐμης, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων φορέων, τέως Προεδροι της ομάδας και πολλοί άλλοι 
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, ενώ από την ΕΠΣ Αχαΐας ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Δανιήλ, τα μέλη Δημητρας Σαρρής, Κώστας Ντάσιος και Σταύρος Θεοδωρόπουλος και ο Αρχιδιαιτητής Ανδρέας Τριανταφύλλης. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.