Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε Καλάβρυτα, Ακράτα και Αίγιο

Την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περι...

Την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στα Καλάβρυτα, στην Ακράτα και στο Αίγιο και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς. 
Από το πρωί, στις 08:30, θα βρεθεί στα Καλάβρυτα όπου θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας, το Δημαρχείο και το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο. Κατόπιν θα κατευθυνθεί προς το Αίγιο όπου θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο, τον οίκο ευγηρίας «Αγ. Χαράλαμπος», το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και μέριμνας ΑμΕΑ, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο και το Δημαρχείο. Κατόπιν θα επισκεφθεί την Ακράτα όπου θα κάνει επίσκεψη στο τοπικό Κέντρο Υγείας ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αιγιαλείας «Αλέκος Μέγαρης», στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.