Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος στην Τ.Κ.Πάου ο Νεκτάριος Ξαγοράρης

Τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα για την Τοπική Κοινότητα Πάου, ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Ξαγοράρης. Ο ίδιος δήλωσε...

Τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα για την Τοπική Κοινότητα Πάου, ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Ξαγοράρης.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά του:
Ο τόπος μας εχει προβλήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις. Αυτές με τη σειρά τους απαιτούν όρεξη, θάρρος, κουράγιο και δουλειά. Όλα αυτα πάλι απαιτούν συλλογικότητα και στήριξη. Η κάθε ψήφος είναι στήριξη. Είναι ευθύνη. Ας μην την σπαταλήσουμε σε ακατάλληλους ανθρώπους για να ανταποδώσουμε χάρες ή να αποδείξουμε φιλίες. Ας μη την εμπορευματοποιησουμε. Ας στηρίξουμε εκείνον που θα ιδρώσει να πετύχει οράματα και σκέψεις και ας δουλέψουμε μαζί του.!!
"Μη ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα νικηθούμε. Πολέμα" ( Καζαντζάκης)
Μ αυτο το δόγμα οδηγό αποφάσισα να ζητήσω να πολεμήσουμε μαζί για να αναδείξουμε την ομορφιά του να ζεις σ έναν τοσο υπέροχο τοπο.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.