Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και χαράς στο Καλλιμανοπούλειο

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και χαράς σήμερα Μεγάλο Σάββατο το πρωί στις 11,00 όπως είχε ανακοινωθεί από την Παγκαλαβρυτινή Ένωση , έγι...

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης και χαράς σήμερα Μεγάλο Σάββατο το πρωί στις 11,00 όπως είχε ανακοινωθεί από την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, έγινε στο Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο Καλαβρύτων με την παρουσία του προέδρου της ΠΕ και μελών ου ΔΣ της ΠΕ των συντονιστών της δράσης και μελών συλλόγων, παραδόθηκε στον Διευθυντή του Ιδρύματος κ Παπαχριστόπουλο, το υλικό που συγκεντρώθηκε από την πρωτοβουλία αγάπης για τη στήριξη της λειτουργίας του Καλλιμανοπούλειου Γηροκομείου Καλαβρύτων.
Κυριολεκτικά ένα μεγάλο φορτηγό με τρόφιμα και είδη που έχει ανάγκη το Γηροκομείο κάθε είδους, μεταφέρθηκαν στο Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο Καλαβρύτων προκειμένου να υποστηριχθεί η λειτουργία του για την ανακούφιση των γερόντων καθώς και η προσπάθεια η οποία γίνεται συνολικά από τους εργαζόμενους εκεί, από το διευθυντή και από τη Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. 
Επιπλέον η Παγκαλαβρυτινή Ένωση είχε προμηθευτεί λαμπάδες για τους τρόφιμους και το προσωπικό, από την Ιερά Μονή Μακελλαριάς για να υποστηριχθεί το έργο της μοναστικής κοινότητας, τις οποίες προσέφεραν μικρά παιδιά στους γέροντες, δίνοντας έτσι έναν ιδιαίτερο τόνο αγάπης και ελπίδας στη σημερινή ημέρα της αναμονής της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Οι στιγμές συγκινητικές καθώς τα μικρά παιδιά έδιναν τις αναστάσιμες λαμπάδες τους γέροντες οι οποίοι πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια ευχαριστούσαν τα παιδάκια για αυτή την πρωτοβουλία και την επίσκεψή τους που τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά.
Παρόντες εκτός του προέδρου της ΠΕ κ Δήμου Βαρβιτσιώτη και το μέλος του ΔΣ  κ. Μπαλαφούτας ο οποίος για την δράση ήταν εκπρόσωπος της ΠΕ και συντονιστής μαζί με την Γενική Γραμματέα κ Αρετή Πράγια και τους κ Στέφανο Βαγενά και Δημήτρη Μηλιτσόπουλο. Εκεί και ο ΔΣ και Υπεύθυνος Τύπου της ΠΕ κ Νίκος Κυριαζής  καθώς και πολλοί εκπρόσωποι από συλλόγους όπως ο κ Κώστα Νικολόπουλος και ο κ Ι. Παπαφιλιππόπουλος, που συμμετείχαν προσφέροντας για τη συγκεκριμένη δράση. Κατά τη διάρκεια της παράδοσής προσήλθε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γεώργιος Λαζουράς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Τάκης Βαρβιτσιώτης οι οποίοι επίσης ευχήθηκαν καλό Πάσχα στους γέροντες και το προσωπικό ενώ εξέφρασαν τα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τόσο στο Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής όσο και στους συντονιστές και τους εκπροσώπους των συλλόγων.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ευχήθηκε η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία να έχει συνέχεια και άλλους μιμητές γιατί είναι σημαντική για την στήριξη του γηροκομείου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.