Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάσχα στον Κάνδαλο!

Ανοιξιάτικος  καιρός, Πάσχα στο χωριό και παρέα απο παλια που αναμένεις τέτοιες μέρες στο χωριό για να θυμηθείς ότι είσαι γυρω από τα σαράντ...

Ανοιξιάτικος  καιρός, Πάσχα στο χωριό και παρέα απο παλια που αναμένεις τέτοιες μέρες στο χωριό για να θυμηθείς ότι είσαι γυρω από τα σαράντα είναι το τρίπτυχο για τσίπουρα στον ήλιο και παιδικές φωνές.
Έτσι για να μην ξεχνιέσαι ότι είσαι ένα μεγάλο παιδί με ρίζες στο χωριό κ την παράδοση η οποία απέχει πολύ λίγο από την καθημερινότητα και τις ανέσεις που ο Κανδαλος προσφέρει απλοχερα σε κάθε γόνο του και επισκέπτη.
Ο Κανέλλος το καφενείο που βρίσκει μόνος του κάνεις το κλειδί,άπλωσε τα τραπέζια του στο λιθόστρωτο κερνά τσίπουρα και ούζα , οι κύριες νηστίσιμους μεζέδες και οι κύριοι ανάβουν φωτιά για μανιτάρια!
Κι όλα αυτά μόνο με κέφι και αγάπη για το χωριό,χωρίς ιδιοτέλεια χωρίς προσωπικό συμφέρον από όλους,για να γεμίζει η πλατεία μας παιδικές φωνές.
Η Ανάσταση μας είναι και αυτή για παιδιά αφου το Χριστός Ανέστη θα ακουστεί στις 10 το βράδυ!
Σας καλούμε για να απολαύσετε τις ομορφιές και την φιλοξενία που λίγοι μόνο προσφέρουν ανιδιοτελώς!
Έτσι καταφέρνουμε να ξεφεύγουμε από αυτούς τους  εκλογομαχουμενους που μας βομβαρδίζουν με δήθεν ανιδιοτελή έργα για να τους εκλέξουμε.

Αναγνωρίζουμε τα έργα, αλλά βλέπουμε και τις πολιτικές, το πάθος των ανθρώπων και την πραγματική αγάπη για τον τόπο και είναι εύκολο να το διακρίνει ο καθένας για να δώσουμε την αξία στον τόπο που γεννηθήκαμε η μεγαλώσαμε στις εκλογές του Μαΐου ανεξαρτήτως ιδιοτέλειας!


Καλή Ανάσταση κ Χρόνια Πολλά 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.