Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου,ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης. Ο κ. Φαρμάκης ο οποίος συνοδευόταν από ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου,ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης. Ο κ. Φαρμάκης ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Ν.Δ. κ. Τσάμη και τον τ. Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Μάκκα, επισκέφθηκε το εργοστάσιο του Α.Γ.Συνεταιρισμού Καλαβρύτων το Δημαρχείο και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Ο κ. Φαρμάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προταιρεότητές του ορεινού μας Δήμου, διεξοδικά από τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά δηλώντας οτι: "τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της και υπόσχομαι πως θα τις φέρουμε σε πέρας" συμπληρώνοντας οτι "είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου και μάλιστα, το πιο δυναμικό και όχι επαγγελματίες της πολιτικής επιβίωσης. Με αυτή την δυναμική και με πολύ δουλειά θα σκήψουμε πάνω στα προβλήματα και του ορεινού και ιστορικού τόπου των Καλαβρύτων"    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.