Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με γρήγορες διαδικασίες η χρηματοδότηση του χιονοδρομικού ύψους 25 εκ €

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, από τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά  στη συμβολαιογράφο Πατρών (εκ Κάτω Βλασίας), Ειρήνη Μητροπούλου- Καρ...

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, από τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά στη συμβολαιογράφο Πατρών (εκ Κάτω Βλασίας), Ειρήνη Μητροπούλου- Καρακάση, το πληρεξούσιο, με το οποίο, η δημοτική επιχείρηση, του Δήμου Καλαβρύτων -το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε.ΟΤΑ-, έδωσε την εντολή και πληρεξουσιότητα, στο μέτοχό της, την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, να προχωρήσουν, το ταχύτερο δυνατό, τις διαδικασίες για την εκτέλεση των “έργων αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων”, συνολικού προϋπολογισμού (με το ΦΠΑ), 25.110.000 ευρώ, με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ, τη χρηματοδότησή του, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια συμμετοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Ο κ. Λαζουράς δήλωσε σχετικά: 
"Για τη διαμόρφωση και την περιγραφή των εντολών και την επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων, υπήρξε, όλο το προηγούμενο διάστημα, σκληρή, μεθοδική, απατητική και αποτελεσματική δουλειά, συνεργασία και συνεχείς συσκέψεις,μεταξύ του Χιονοδρομικού μας Κέντρου (με το Λεωνίδα Σπυρόπουλο) και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών της Περιφέρειας. Τους ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ, όπως και τη συμβολαιογράφο Ρένα Μητροπούλου- Καρακάση, για τη δωρεά της αμοιβής της, για τη σύνταξη του πληρεξουσίου. 
Ήδη, αμέσως, μετά την υπογραφή του, το πληρεξούσιο αυτό, διαβιβάστηκε, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα, τον πρόεδρο του Περιφ.Συμβουλίου, Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Κώστα Καρπέτα και τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Δημήτρη Καραβίδα, για τις περαιτέρω ενέργειές τους.
Εύχομαι, ΚΑΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ εκτέλεση, της εντολής, που δώσαμε. Το αμέσως, επόμενο, διάστημα να προκηρυχθεί, ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός.
ΜΕ ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Αναμετριόμαστε με το μέλλον, το διαμορφώνουμε και αφήνουμε το παρελθόν και τ´απομεινάρια του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.