HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Χρ. Παπακωνσταντόπουλου στην Πάτρα

Το τελευταίο βιβλίο του συμπατριώτη μας Συγγραφέα-Λογοτέχνη-Λαογράφου Νίκου Χρ. Παπακωνσταντόπουλου , με τον τίτλο «Επιλεγμένα (ποιήματα...

Το τελευταίο βιβλίο του συμπατριώτη μας Συγγραφέα-Λογοτέχνη-Λαογράφου Νίκου Χρ. Παπακωνσταντόπουλου, με τον τίτλο «Επιλεγμένα (ποιήματα-διηγήματα)» θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου του Παμπελοποννησικού Σταδίου Πατρών, το Σάββατο 13 του Απρίλη 2019 και ώρα 19.30.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Λέσχη Ανάγνωσης «ΟΜΑΔΑ» του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βασιλείου και ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας. Κύριοι ομιλητές θα είναι ο συμπατριώτης μας Συγγραφέας-Λογοτέχνης, τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης και η Φιλόλογος, ερευνήτρια, Συγγραφέας και Λαογράφος Παναγιώτα Π. Λάμπρη. Χαιρετισμό θ’ απευθύνουν εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν Μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Ταξιδευτές της Πρόζας», ενώ το συντονισμό θα έχει η κ. Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου. Παράλληλα, θα γίνει αναφορά σε όλη την πνευματική πορεία του Συγγραφέα.
Καλούνται όλοι οι φίλοι του βιβλίου και πατριώτες Καλαβρυτινοί να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.