HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Συναντήθηκα με Αμβρόσιο γιατί στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται για τη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο επιχείρησε να δώσει, με ανάρτησή του στο Facebook, ...

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται για τη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο επιχείρησε να δώσει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο -στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

Και συνεχίζει:  «Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι' αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει».

Ο κ. Κουρουμπλής ωστόσο δεν κάνει καμία αναφορά στις πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, επικοινώνησε μαζί του και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνησή του, με αποτέλεσμα να «κατεβάσει» τις επίμαχες φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο, αλλά ούτε και στις φήμες που τον θέλουν να τίθεται εκτός ευρωψηφοδελτίου της παράταξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.