HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεώργος Λαζουράς: Πάντα νίκες και επιτυχίες, στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, αμέσως, μετά τον αγώνα που παρακολούθησε, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, όπ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, αμέσως, μετά τον αγώνα που παρακολούθησε, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, όπου η ΑΕΚ Καλαβρύτων, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και νίκησε τη «Φλόγα» Ροδιάς με 3-1, ανεβαίνοντας έτσι στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον πρόεδρο της Ομάδας, και γιόρτασε, μαζί τους, τη μεγάλη νίκη, έκανε, την ακόλουθη δήλωση:   
«Η ιστορική ποδοσφαιρική μας ομάδα, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων (ΑΕΚ), προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ, νίκησε σήμερα το απόγευμα, τη «Φλόγα Ροδιάς», με 3-1, σ’ έναν υπέροχο αγώνα, στο, κατάμεστο από φιλάθλους, Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, για ΠΡΩΤΗ φορά, στην ιστορία της, από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ποδοσφαιριστές μας, στη διοίκηση, στον πρόεδρο της ομάδας, Τάκη Βαρβιτσιώτη, και σε ΟΛΟΥΣ, όσοι στήριξαν την ομάδα και τους αγώνες που έδωσε. Η ΑΕΚ, σήμερα, έκανε όλους τους Καλαβρυτινούς, περήφανους, να ζούμε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές. Ο Δήμος Καλαβρύτων, σ’ όλους τους τομείς και στον αθλητισμό, τον οποίο, από το 2011, που αναλάβαμε Δημοτική Αρχή, στηρίζουμε, έμπρακτα και με κάθε τρόπο, προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ, δεν γυρίζει πίσω. Οι πόροι των δημοτών και του Δήμου μας, με τους οποίους, η Δημοτική μας Αρχή και το Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης, του Δήμου μας, στηρίζει την ΑΕΚ και τον Αθλητικό Σύλλογο Σκεπαστού, «πιάνουν τόπο» και αξίζουν να διατίθενται, όταν φέρνουν αυτά τα μοναδικά, νικηφόρα αποτελέσματα, που προβάλλουν τα Καλάβρυτα, χαροποιούν τους κατοίκους μας και στρέφουν και παρωθούν τους νέους μας, στον ευγενή αθλητισμό».         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.