HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λαζουράς, Παπαδόπουλος, Θεοχάρης για τον θρίαμβο της Α.Ε.Καλαβρύτων

Στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων, βρέθηκε χθες για να πανηγυρίσει την ιστορική στιγμή για την Α.Ε.Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Κα...

Στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων, βρέθηκε χθες για να πανηγυρίσει την ιστορική στιγμή για την Α.Ε.Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε:
"Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων(ΑΕΚ), προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ, νίκησε σήμερα το απόγευμα, τη “Φλόγα”Ροδιάς,με 3-1, σ´έναν υπέροχο αγώνα, στο κατάμεστο από φιλάθλους, Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία της απο τη Β´ στην Ά Κατηγορία.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ποδοσφαιριστές μας, στη διοίκηση, στον πρόεδρο της ομάδας Τάκη Βαρβιτσιώτη και σε ΟΛΟΥΣ όσοι στήριξαν την ομάδα και τους αγώνες που έδωσε.
Η ΑΕΚ σήμερα, έκανε όλους τους Καλαβρυτινούς, περήφανους, να ζούμε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές. Ο Δήμος Καλαβρύτων,σ´ολους τους τομείς και στον αθλητισμό,που η Δημοτική μας Αρχή,τον στηρίζει έμπρακτα και με κάθε τρόπο,προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ, δεν γυρίζει πίσω."


Στις κερκίδες επίσης βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπύρος Θεοχάρης.
Μετά το τέλος του αγώνα,ο κ. Παπαδόπουλος, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, το Δ.Σ.  τον πρόεδρο  της ομάδας και όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια. 
Αφού ευχήθηκε  καλή συνέχεια στην Α΄ κατηγορία και υγεία όλους, δήλωσε: 
“Η ανάπτυξη του αθλητισμού στο  σύνολο του δήμου Καλαβρύτων αποτελεί προτεραιότητα του συνδυασμού μας.  Η άθληση αποτελεί κυρίαρχη διέξοδο για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και ανθρώπους όλων των ηλικιών. Την επόμενη μέρα θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, στον Αθλητικό Όμιλο Σκεπαστού και σε όλες τις συλλογικές αθλητικές δράσεις , αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την οργάνωση και την ανάπτυξή τους.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια.”
Ο κ. Θεοχάρης σε ανάρτησή του fb σημείωσε:
"Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις για να κλέψουμε λίγο από την χαρά της ανόδου της ΑΕΚ Καλαβρύτων για πρώτη φορά στην Α κατηγορία ΕΠΣ Αχαΐας! Συγχαρητήρια στην Διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας"






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.