HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επτά συλλήψεις για την τραγωδία στο σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Επτά άτομα μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για το χθεσινό θανατηφόρο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του 53χρονου εικονολήπτη στην Καλαμάτα. Ε...

Επτά άτομα μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για το χθεσινό θανατηφόρο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του 53χρονου εικονολήπτη στην Καλαμάτα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.
Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.
Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.