HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

23χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφ...

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας ηλικίας 23 ετών, αυτοτραυματίστηκε, υπό άγνωστες.
Ο 23χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΠΝΠ. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.
Στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 
Ο άνδρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο ίδιο νοσοκομείο. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

νεότερη ενημερωση: Κατέληξε πριν από λίγο, o 23χρονος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.