HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Ρωξάνης με τον συνδυασμό Σπύρου Θεοχάρη

« …Τα Καλάβρυτα και τα Χωριά μας είναι  ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ  και θέλω να υπάρχει ευκαιρία για να δημιουργήσουμε τόσο εμεί...


« …Τα Καλάβρυτα και τα Χωριά μας είναι  ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ  και θέλω να υπάρχει ευκαιρία για να δημιουργήσουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας  ! Έτσι  αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του Σπύρου Θεοχάρη από την αρχή αυτής της προσπάθειας και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για να αναστραφεί μια πορεία ερημοποίησης  μέσα από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που είναι μοναδική διέξοδος για να υπάρξει ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας  ..»
 Ο Δημήτρης Ν. Ρωξάνης  από την Ανάσταση της ΔΕ Αροανίας  είναι Επιχειρηματίας ( Ιδιοκτήτης  της εταιρείας τηλεπικοινωνιών RODIFON )  έγγαμος με δύο παιδιά !
 «….. Μαζί με πολλούς  νέους και άλλους ενεργούς  συμπολίτες μας  ονειρευόμαστε μια μεγάλη αλλαγή που ένας τόπος με ιστορία, πολιτισμική παράδοση, φυσική ομορφιά και πολλά συγκριτικά αναπτυξιακά πλεονεκτήματα ,  θα  πάρει ΑΝΑΣΑ και την θέση που του αξίζει σε όλα τα επίπεδα  ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.