Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη 41χρονος για ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου ε...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε  σχηματισθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατ΄ εξακολούθηση. 

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής των Ανακριτών Αμαλιάδας και Άμφισσας και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας.

Από την μεθοδική και ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ο οποίος  διέπραξε τις παρακάτω ληστείες:
1. Στις 19-3-2019, το βράδυ στην Πάτρα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός και ζήτησε να τον μεταφέρει στα Πηγαδάκια Γαστούνης.
Κατά την άφιξή τους στη Γαστούνη, ο δράστης, αφού απείλησε τον 58χρόνο, τον οδήγησε σε περιοχή, όπου τον ανέμενε συνομήλικος συνεργός του που, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα.
Στη συνέχεια ο 41χρονος αφαίρεσε από τον αυτοκινητιστή 250 ευρώ, ενώ ο συνεργός του με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε ρολόι, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ.
2. Στις 23-2-2019 το απόγευμα στα Σαγαίϊκα  Δυτικής Αχαΐας, ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ταξί και με απειλές για την ζωή του και την σωματική ακεραιότητα του οδηγού, του αφαίρεσε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι .
3. Στις 7/4/2019 το βράδυ στα «Πηγαδάκια» Γαστούνης ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ταξί και με την απειλές για την ζωή του και την σωματική του ακεραιότητα του οδηγού, του αφαίρεσε 45 ευρώ.
Υπενθυμίζεται για την ληστεία της 19ης Μαρτίου ότι ο 41χρονος συνεργός του δράστη αφού ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον Ανακριτή Αμαλιάδας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν το ρολόι που είχε αφαιρέσει από τον οδηγό του Ταξί στην ληστεία της 19ης Μαρτίου στα Πηγαδάκια.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης (16) μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδική Κυκλοφορίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνδρομή στις έρευνες παρείχαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.