Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου U17

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας και της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας) ανατέθηκε στην Πάτρ...

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας και της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας) ανατέθηκε στην Πάτρα η διοργάνωση του μοναδικού ομίλου, που θα γίνει στην Ελλάδα, των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U17. 
Σήμερα στο Δημαρχείο συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Άγγελο Δανιήλ, παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και συμβούλου αθλητισμού του Δημάρχου, Τάκη Πετρόπουλου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι η διοργάνωση θα γίνει στις 13-19 Νοεμβρίου 2019, που σημειωτέον έως τότε θα έχει αντικατασταθεί ο φυσικός χλοοτάπητας του κεντρικού σταδίου του Παμπελοποννησιακού.
Στην τελική φάση της επιλογής είχαν φθάσει η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και αυτό που μέτρησε για την επιλογή της πόλης μας ήταν, σύμφωνα με το αρμόδιο Τεχνικό Τμήμα της ΕΠΟ, η υπεροχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.
Στον όμιλο της Πάτρας θα συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.