HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βρόντηξαν τα ντουφέκια στο Λειβάρτζι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία πολλών συμπατριωτών, της δημοτικής αρής, δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων των δημοτικών εκλογών, προέδρους συλλόγων και εκπροσώπ...

Παρουσία πολλών συμπατριωτών, της δημοτικής αρής, δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων των δημοτικών εκλογών, προέδρους συλλόγων και εκπροσώπων φορέων, τιμήθηκαν σήμερα στο Λειβάρτζι, τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821.
Η εντυπωσιακή εκδήλωση ξεκίνησε με την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών και κήρυξης της επανάστασης από τον Θεατρικό Όμιλο «Πάνος Μίχος» και στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση εθνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού.
Tην παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Λειβαρτζινών, ενώ χαιρετισμό απήθυνε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς.
Παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο τ, Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αροανίας κ. Γεωργακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ζυγούρας, Φλογεράς, Λιακόπουλος, Τζόβολος, Τακτικός και Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Καλογεράκης, ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Λειβαρτζινών κ. Φράγκος, ο Πρόεδρος των εν Πάτραις Λειβαρτζινών κ. Θούας και ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Παπακωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σκεπαστού κ. Τερζής, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Ντόκος και ο έφορος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Παναγόπουλος, η βοηθός Δημάρχου κα Παπαδάτου και εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής και πολλοί άλλοι.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε το kalavrytanews.com 
Θα ακολουθήσει κι άλλο φωτορεπορταζ με τα χορευτικά του Σκεπαστού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.