HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Λύκειο Κλειτορίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο

Το Λύκειο Κλειτορίας επισκέφθηκε σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. ...

Το Λύκειο Κλειτορίας επισκέφθηκε σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές αφού παρέλαβαν τον απαιτούμενο εξοπλισμό από το προσωπικό του Κέντρου, έλαβαν μαθήματα χιονοδρομίας (σκί) από τους εκπαιδευτές της σχολής 4-seasons outdoor.
Η διευθύντρια και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δ/ντή, κο Λεων. Σπυρόπουλο και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, οι οποίοι μας υποδέχθηκαν με εξαιρετικά φιλική διάθεση και με την άψογη οργάνωση σε όλα, συνέβαλλαν στο να είναι η ημέρα μας, όμορφη και αποδοτική. Εκφράζουμε ακόμα τις θερμές μας ευχαριστίες στον κο Κώστα Κακκαβά και τους εκπαιδευτές της σχολής του, οι οποίοι οδήγησαν τους μαθητές μας στα μονοπάτια της γνώσης και της αγάπης για το άθλημα της χιονοδρομίας, της γνωριμίας με το όμορφο βουνό μας, το Χελμό και τις επαγγελματικές προοπτικές που προσδίδει στην περιοχή. 
Η διευθύντρια και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Κλειτορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.