Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίγιο: Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Θύμα ληστείας έπεσε υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στο Αίγιο, όταν εισέβαλαν σε αυτό πέντε άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπ...

Θύμα ληστείας έπεσε υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στο Αίγιο, όταν εισέβαλαν σε αυτό πέντε άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή καραμπίνας άρπαξαν 800 ευρώ σε μετρητά και δύο μικρά χρηματοκιβώτια και τράπηκαν σε φυγή.
Ειδικότερα:
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, οι δράστες, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο,  μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρισκόταν σε λειτουργία, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσαν από τον υπάλληλο (800) ευρώ και δύο χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.