Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι μαθητές των Καλαβρύτων έτρεξαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΦΩΤΟ)

Με την συμμετοχή μαθητών Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Δαφνοδρομία που ξεκίνησε το πρωί από την Αγία Λαύρα...

Με την συμμετοχή μαθητών Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Δαφνοδρομία που ξεκίνησε το πρωί από την Αγία Λαύρα, οι μικροί μαθητές παρέλαβαν το Ιερό Λαβαρο (αντίγραφό) και το στεφάνι και ξεκίνησαν με πορεία μέχρι τα όρια του Δήμου μας με το Δήμο Ερυμάνθο. Στη συνέχεια, διαδοχικά, με πορείες μαθητών, έφτασε στην Πάτρα. Είναι μιά συμβολική δαφνοδρομία τιμής και μνήμης, σαν αυτή που ακολούθησαν, πριν από 198 χρόνια, οι Αγωνιστές, μετά την ορκομωσία τους, από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, στην Αγία Λαύρα και γίνεται ανελλιπώς από το 1999.
Οι δρομείς συνοδεύονται από τα κατά εδαφική αρμοδιότητα Αστυνομικά τμήματα και την πανταχού παρούσα υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γιώτα Μιχαλοπούλου.
Στην εκδήλωση βοήθησαν και συνέβαλαν ο Πρόεδρος του Κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου κ. Ευθύμιος Τζόβολος και ο τ. Γυμνασιάρχης και  μέλος της Διοίκησης της Α.Ε.Καλαβρύτων και πολύτιμος βοηθός σε κάθε εκδήλωση κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος.  

Ο τερματισμός της δαφνοδρομίας έγινε το μεσημέρι στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, προ του ανδριάντος του Παλαιών Πατρών Γερμανού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.