HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Σε φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προπόνησής τους, αναμετρήθηκαν Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σεπαστού, χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλα...

Σε φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προπόνησής τους, αναμετρήθηκαν Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σεπαστού, χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων. Η αναμέτρηση, ενταγμένη στην νεα εποχή συνεργασίας των δύο σωματείων, πρόσφερε ωραίο θέαμα με τα απαραίτητα πειράγματα, ιδιαίτερα όταν αρκετοί παίκτες της Α.Ε.Καλαβρύτων και της Ακαδημίας της Α.Ε.Κ. έπαιξαν με την φανέλα του Α.Ο.Σκεπαστού. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 και στα highlights καταγράφετε το γκολ, που πέτυχε ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων με την φανέλα του Σκεπαστού Παπαδημητρόπουλος με σουτ πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο αγώνας ήταν μια πολύ καλή προπόνηση κι για τις δυο ομάδες και κυρίως για τα νεα ταλέντα των Ακαδημιών της Α.Ε.Κ που πήραν μεγάλο χρόνο στον αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.