HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του δημοτικού τραγουδιού Δημήτρης Ζάχος

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής η είδηση του θανάτου του θρυλικού τραγουδιστή του δημ...

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής η είδηση του θανάτου του θρυλικού τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού, Δημήτρη Ζάχου σε ηλικία 95 ετών.
Ο Δημήτρης Ζάχος ήταν από τους πρωτοπόρους στο είδος του, αλλά κι εκείνος που ενέταξε τα δημοτικά τραγούδια στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες.
Το καλοκαίρι του 2018 είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, ενώ λίγες ημέρες αργότερα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στο Μάτι Αττικής, όπου διέμενε με τα παιδιά και τα εγγόνια του.
Ο Δημήτρης Ζάχος διέγραψε μια τεράστια και λαμπρή πορεία στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του. Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι το «Ιτιά ιτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.